20 jaar ervaring | Politiekeurmerk Veilig Wonen | Deskundig advies

Beveiliging huis

Bent u op zoek naar de juiste beveiliging voor uw huis? Erkend PKVW-slotenmaker Streefkerk sluitwerk kan u hierbij helpen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we exact welke oplossing bij uw vraag past. Wilt u bijvoorbeeld dubbele beveiliging op uw voordeur, met een sleutel alle deuren kunnen openen of alarm- en camerasystemen? Wij monteren de beveiliging met alle plezier in of aan uw huis. Omdat we in het bezit zijn van het Politiekeurmerk Veilig Wonen bent u niet alleen verzekerd van een betrouwbare slotenmaker, maar krijgt u ook nog eens korting op uw inboedelverzekering.

Mechanische beveiliging huis

Een voorbeeld van mechanische beveiliging voor uw huis is een meerpuntssluiting. Dit wordt met de grootste zorgvuldigheid gemonteerd in uw bestaande deur en hiermee kunt u de deur op drie punten sluiten met een handeling. Een extra voordeel is dat u het kromtrekken van de deur hiermee voorkomt. Is dit niet waar u naar op zoekt bent? Slotenmaker Streefkerk sluitwerk biedt meer oplossingen voor mechanische beveiliging van uw huis. Neem hiervoor gerust contact op.

Sluitsystemen

We hebben een groot assortiment sluitsystemen. Een greep uit onze collectie:

  • Gelijk sluitende cilinders: Hiermee kunt u meerdere deuren openen met een sleutel. Denk dan bijvoorbeeld aan de voor- en schuurdeur.
  • Cilinders met certificaat: De sleutels hiervan kunnen enkel verveelvoudigd worden met het tonen van het certificaat.
  • Elektronische cilinders: Dit is ideaal wanneer u bijvoorbeeld een kantoor aan huis hebt. De sleutels zijn programmeerbaar. Dus vertrekt een werknemer? Dan zet u deze sleutel eenvoudig op inactief.

Ons aanbod sluitsystemen bestaat uit zowel klassieke als innovatieve sloten (zoals elektronische cilinders). Wat onze sloten wel gemeen hebben, is dat ze van de hoogste kwaliteit zijn en perfect gemonteerd worden. Streefkerk sluitwerk zorgt voor de juiste beveiliging van uw huis.

Vraag slotenmaker Streefkerk sluitwerk om advies

Wilt u alles in of rondom uw huis goed in de gaten houden en tijdig mogelijke inbrekers signaleren? Alarm- en camerasystemen helpen u hierbij. Onze samenwerkingspartner levert deze graag aan u. Wilt u meer informatie over beveiliging voor uw huis of bent u op zoek naar passend advies? Streefkerk sluitwerk staat voor u klaar.