20 jaar ervaring | Politiekeurmerk Veilig Wonen | Deskundig advies

Mechanische beveiliging

Veilig wonen. Dit zou voor iedereen vanzelfsprekend moeten zijn, maar dat is het helaas niet. Jaarlijks wordt er zo’n 100.000 keer ingebroken. Wilt u een (volgende) inbraak voorkomen? Denk dan eens na over het laten plaatsen van mechanische beveiliging. Hiermee maakt u het inbrekers erg moeilijk om nog bij uw kostbare spullen te komen.

Mechanische beveiliging

Streefkerk sluitwerk uit Lexmond biedt verschillende opties voor mechanische beveiliging van je huis. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een meerpuntssluiting. Met speciaal gereedschap wordt de meerpuntssluiting perfect gefreesd in uw bestaande deur. Als dit eenmaal is bevestigd, kunt u de deur op drie punten sluiten met slechts een handeling. Ook voorkomt deze sluiting het kromtrekken van de deur. Bent u op zoek naar een andere oplossing op het gebied van mechanische beveiliging? Ook hier kunnen we u aan helpen. Neem hiervoor contact op met Streefkerk sluitwerk uit Lexmond.

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Wilt u een vertrouwd adres voor goedgekeurde sloten? Hiervoor bent u aan het goede adres bij Streefkerk sluitwerk uit regio Vianen en Gorinchem. Al sinds 2002 beschikken we over het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit is een kwaliteitskeurmerk voor woningen die tegen inbraak zijn beveiligd. Dit keurmerk verzekert u niet alleen van een inbraakveilige woning, maar schrikt ook inbrekers af. Een bijkomend positief voordeel is dat u bij uw verzekeraar vaak korting krijgt op uw inboedelverzekering.

Streefkerk sluitwerk als betrouwbare partner

Al bijna twintig jaar levert en monteert Streefkerk sluitwerk uit Lexmond mechanisch hang- en sluitwerk. Hiernaast certificeren we op politiekeurmerk niveau, bieden we slotenservice en hangen we deuren af. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u de kwaliteit bieden die u van een gecertificeerde slotenmaker verwacht. We werken veelal samen met woningcorporaties, bedrijven en particulieren. Wilt graag een inbraakveilige woning? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We voorzien u graag van het beste advies.