20 jaar ervaring | Politiekeurmerk Veilig Wonen | Deskundig advies

Slotenservice

Bent u op zoek naar een betrouwbare slotenmaker rondom de regio Streefkerk, Gorinchem, Geldermalsen, Nieuwegein, Utrecht of Gouda? Streefkerk sluitwerk is actief in deze gebieden en is in het bezit van het politiekeurmerk veilig wonen. Laat u nieuwe sloten aanbrengen door ons? Dan krijgt uw woning automatisch ook het PKVW keurmerk. Het voordeel voor u? Het schrikt inbrekers af én sommige verzekeringen geven u korting op de inboedelverzekering. Hiernaast bent u natuurlijk verzekerd van een betrouwbare slotenservice.

Assortiment sluitsystemen

Wenst u slotenservice? Streefkerk sluitwerk biedt diverse sloten aan om uw woning inbraakveilig te maken. Ons assortiment sluitsystemen bestaat onder andere uit:

 • Gelijk sluitende cilinders
  Met gelijk sluitende cilinders kunt u meerdere deuren met een sleutel openen. Wij leveren deze in verschillende lengtes en merken. We werken enkel met hoogwaardige merken, waardoor u verzekerd bent van kwaliteitssloten.
 • Cilinders met certificaat
  Wanneer we bij u langskomen en slotenservice verlenen, kunnen we ook cilinders met certificaat leveren. De sleutels kunnen dan enkel bijgemaakt worden met bijgeleverd certificaat.
 • Mechanisch sluitplan
  Met een systeem bepaalt u de toegangsrechten voor verschillende deuren. Een mechanisch sluitplan wordt veel gebruikt bij bedrijven. Zo kunt u bijvoorbeeld de hoofdingang door iedereen laten openen en andere deuren niet.
 • Elektronische cilinders
  Streefkerk sluitwerk biedt niet enkel traditionele slotenservice, maar ook elektrische cilinders of beslagen. Deze zijn (her)programmeerbaar met een schaduwkaart of met software.

Slotenservice Streefkerk sluitwerk

Specialist Streefkerk sluitwerk staat voor u klaar en biedt u slotenservice naar wens. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we u het juiste advies te geven. Naast slotenservice bieden we de volgende diensten aan: mechanische beveiliging, noodopeningen, inbraakschadeherstel, deuren afhangen en alarm- en camerasystemen. U hoeft enkel Streefkerk sluitwerk in te schakelen om uw woning volledig inbraakwerend te maken. Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een prijsopgaaf op. Wij staan voor u klaar!