20 jaar ervaring | Politiekeurmerk Veilig Wonen | Deskundig advies

Alarm- en camerasystemen

Het komt steeds vaker voor dat er bij woonhuizen en bedrijven ingebroken wordt, of dat er een poging tot inbraak plaatsvindt. Dankzij allerlei slimme technieken laten inbrekers steeds minder sporen achter, waardoor het lastig is om hen te achterhalen. Het is in de eerste instantie belangrijk dat uw woning of bedrijfspand voorzien is van goed hang- en sluitwerk, waardoor het inbrekers moeilijk wordt gemaakt. Hang- en sluitwerk kan ook preventief werken, omdat het inbrekers afschrikt. Als aanvulling hierop raden we alarm- en camerasystemen aan.

Alarm- en camerasystemen

Kiest u voor alarm- en camerasystemen? Streefkerk sluitwerk regelt dit graag voor u. Onze samenwerkingspartner is zeer deskundig op dit gebied en monteert graag een alarm- en camerasystemen voor de beveiliging van uw huis.

Nauwkeurige alarm- en camerasystemen

Mocht er toch een poging tot inbraak gedaan worden, signaleren de alarm- en camerasystemen dat nauwkeurig. U kunt er zelf voor kiezen wie op dat moment direct een melding krijgt. Zo kan de melding direct naar de meldkamer gaan óf naar uw mobiele telefoon. Alle alarm- en camerasystemen zijn eenvoudig te bedienen en kunnen hiernaast nog diverse andere meldingen signaleren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan brand of lekkage. Ook kunt u de beelden van uw camerasysteem op ieder gewenst moment live bekijken via uw smartphone of tablet. We beschikken over het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit keurmerk garandeert dat de inbraakpreventie aan uw woning zorgvuldig is uitgevoerd. Een bijkomend voordeel van dit keurmerk is dat het inbrekers afschrikt.

Betrouwbare alarm- en camerasystemen

Bedrading is niet in alle gevallen noodzakelijk om een betrouwbaar en voor de verzekering goedgekeurd systeem bij u te realiseren. Dat voorkomt veel hak- en breekwerk. Onze alarm- en camerasystemen zijn eenvoudig uit te breiden en bij een verhuizing kan de installatie worden herplaatst. Al onze alarm- en camerasystemen installeren we in samenwerking met een VEB-erkend elektronisch beveiligingsbedrijf. We adviseren u graag over een passend en goedgekeurd systeem voor uw huis of bedrijfspand.