20 jaar ervaring | Politiekeurmerk Veilig Wonen | Deskundig advies

Veilig wonen

‘Veilig wonen’, een onderwerp wat bij veel mensen in een hoog vaandel staat. Ook al denkt de één daar meer over na dan de ander, we hebben allemaal sloten op onze woning. Sommige huiseigenaren kiezen ervoor om hun woning te beveiligen met alarm- en camerasystemen. Een goede aanvullende optie voor extra zekerheid voor het behoud van uw inboedel en woning. Streefkerk sluitwerk vindt het belangrijk dat iedereen veilig kan wonen en realiseert dat door hoogwaardige sloten te monteren. In zowel woningen als bedrijfspanden. Naast sloten bieden we ook diverse andere opties aan om uw woning te beveiligen.

PKVW keurmerk

Slotenmaker Streefkerk sluitwerk is in het bezit van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit keurmerk garandeert dat uw sloten volgens de kwaliteitseisen zijn gemonteerd. Bij sommige verzekeraars krijgt u hiermee korting op uw verzekering. En, het keurmerk schrikt inbrekers af. We zorgen er graag voor dat u veilig kunt wonen en helpen u daarom met plezier aan de juiste beveiliging voor uw huis. Ons assortiment bestaat uit:

  • Mechanische beveiliging: dankzij mechanische beveiliging maakt u uw woning inbraakwerend. U kunt bijvoorbeeld denken aan een driepuntssluiting die gefreest wordt in uw bestaande deur. Zo kunt u de deur op drie punten sluiten met slechts één handeling.
  • Noodopeningen: bent u de deur uitgestapt zonder sleutels of is uw sleutel afgebroken? Streefkerk sluitwerk komt snel naar u toe om uw deur vakkundig te openen.
  • Sluitsystemen: ons uitgebreide assortiment sluitsystemen bestaat onder andere uit: gelijk sluitende cilinders, cilinders met certificaat en elektronische cilinders.
  • Inbraakschadeherstel: We herstellen vakkundig de schade na een inbraak. Ook kunnen we direct uw oude sloten vervangen of herstellen.
  • Deuren afhangen: met onze professionele apparatuur hangen we uw deuren snel en vakkundig af. Ook het inkorten of het plaatsen van glas nemen we voor onze rekening.
  • Alarm en camerasystemen: onze samenwerkingspartner is zeer deskundig op dit gebied en adviseert u graag over de juiste alarm- en camerasystemen voor uw woning.

Veilig wonen dankzij slotenmaker Streefkerk sluitwerk

Wilt u nog veiliger wonen? Schakel dan slotenmaker Streefkerk sluitwerk in. We zijn actief in de regio’s: Rotterdam, Gouda, Woerden, De Meern, Utrecht, Nieuwegein, Lexmond, Vianen, Leerdam, Culemborg, Geldermalsen, Gorinchem en Dordrecht. Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend om een prijsopgaaf.