20 jaar ervaring | Politiekeurmerk Veilig Wonen | Deskundig advies

Inbraakpreventie

Wilt u zich nog veiliger voelen in uw woning? Met de juiste sloten en eventueel alarm- en camerasystemen kunt u uw woning verder beveiligen. Streefkerk sluitwerk is erkend slotenmaker en actief in regio Lexmond, waaronder Gouda, Gorinchem, Utrecht, Geldermalsen, Nieuwegein en Rotterdam. U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen, waarin we uw wensen verwerken.

Inbraakpreventie Streefkerk sluitwerk

Streefkerk sluitwerk heeft een groot aanbod op het gebied van inbraakpreventie. Een inbraakveilige woning kunnen we onder andere creƫren met mechanische beveiliging. Bij mechanische beveiliging kunt u bijvoorbeeld denken aan een meerpuntssluiting. Hiermee kunt u uw deur op drie punten sluiten, met slechts een handeling. Als u op zoekt bent naar een goed sluitsysteem als inbraakpreventie voor uw woning, bieden we hiervoor diverse oplossingen. Een greep uit ons assortiment sluitsystemen: gelijk sluitende cilinders, cilinders met certificaat en elektronische cilinders. Weet u niet welk sluitsysteem het beste bij uw vraag en woning past? Streefkerk sluitwerk adviseert u graag vrijblijvend.

Inbraakpreventie alarm- en camerasystemen

Als extra toevoeging adviseren we alarm- en camerasystemen. Onze VEB-erkend samenwerkingspartner is zeer deskundig op dat gebied en weet welk systeem het beste bij uw vraag past. Bedrading is niet altijd nodig om een goedgekeurd systeem te plaatsen, wat veel hak- en breekwerk voorkomt. Ook is de technologie nu veel beter dan vroeger, wat bijvoorbeeld resulteert in systemen die bij een poging tot inbraak direct een melding op uw telefoon geven.

Slotenmaker Politiekeurmerk Veilig Wonen

Streefkerk sluitwerk is in het bezig van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. We voldoen aan de strenge eisen die dit keurmerk stelt. U bent dus altijd van veiligheid en kwaliteit verzekerd! Een inbreker bedenkt zich wel vijf keer, voordat hij zich waagt aan een woning met het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Naast de verschillende voorzorgsmaatregelen op het gebied van sluitwerk, is het keurmerk op uw woning ook een uitstekend middel als inbraakpreventie.