20 jaar ervaring | Politiekeurmerk Veilig Wonen | Deskundig advies

Inbraakbeveiliging huis

Wilt u uw huis graag inbraakveilig maken? Schakel dan Streefkerk sluitwerk in. Een gecertificeerd slotenmaker die actief is in de regio Utrecht, Rotterdam, Gorinchem en Geldermalsen. U kunt bij ons terecht voor diverse diensten op het gebied van inbraakbeveiliging voor uw huis. Denk dan aan mechanische beveiliging, sluitsystemen en alarm- en camerasystemen. Omdat we in het bezit zijn van het Politiekeurmerk Veilig Wonen bent u verzekerd van een betrouwbare slotenmaker. Dit certificaat houdt o.a. in dat slotenmaker Streefkerk sluitwerk voldoet aan de kwaliteitseisen om te mogen adviseren en monteren.

Mechanische inbraakbeveiliging

Een inbraakveilige woning kan o.a. gecreëerd worden met mechanisch sluitwerk. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een meerpuntssluiting die in uw bestaande deur gefreesd wordt. Hierna kunt u de deur op drie punten sluiten met een handeling, wat het kromtrekken van de deur voorkomt.

Sluitsystemen

Inbraakbeveiliging voor uw huis begint bij de basis: de juiste sloten. Slotenmaker Streefkerk sluitwerk biedt diverse sluitsystemen aan. Waaronder: gelijk sluitende cilinders, cilinders met certificaat, een mechanisch sluitplan en elektronische cilinders. Ieder systeem heeft weer eigen functionaliteiten, waar we u graag over adviseren.

Alarm- en camerasystemen

Een goede aanvulling op de inbraakbeveiliging van uw huis zijn alarm- en camerasystemen. Zo signaleert u vroegtijdig een inbraak óf heeft u de daders op beeld staan. Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden voor alarm- en camerasystemen. Zo kunt u bijvoorbeeld via een app de beelden live bekijken.

Preventieve inbraakbeveiliging huis

Het juiste hang- en sluitwerk én alarm- en camerasystemen werken ook preventief. Zeker wanneer het Politiekeurmerk Veilig Wonen zichtbaar is op uw huis. Slotenmaker Streefkerk sluitwerk heeft jarenlange ervaring en adviseert u graag! Neem gerust contact op om vrijblijvend een prijs op te vragen.

 

 

Naast mechanische beveiliging, sluitsystemen en alarm- en camerasystemen biedt slotenmaker Streefkerk sluitwerk ook service voor noodopeningen en inbraakschadeherstel en hangen we deuren af. Als slotenmaker zijn we actief in de regio’s: Utrecht, De Meern, Woerden, Gouda, Rotterdam, Nieuwegein, Lexmond, Vianen, Culemborg, Geldermalsen, Leerdam, Gorinchem en Dordrecht.