20 jaar ervaring | Politiekeurmerk Veilig Wonen | Deskundig advies

Cilinderslot vervangen

Heeft u een deur met cilinderslot en wilt u deze graag vervangen? Slotenmaker Streefkerk sluitwerk staat voor u klaar. Het is belangrijk dat u veilig bent in uw woning of kantoor en dat u zich óók veilig voelt. De juiste sloten helpen hierbij. Ook is het is belangrijk dat uw cilindersloten van hoogwaardige kwaliteit zijn, zodat het voor inbrekers moeilijk wordt om binnen te komen. Hiernaast gaan kwalitatieve sloten veel langer mee.

Cilindersloten vervangen door erkende slotenmaker

Slotenmaker Streefkerk sluitwerk heeft jarenlange ervaring op het gebied van sluitsystemen en het vervangen van cilindersloten. We weten dan ook exact een product te koppelen aan iedere vraag. Dit dankzij ons brede assortiment. Wilt u uw cilindersloten vervangen? Wij bieden onder andere de volgende soorten cilindersloten aan:

  • Gelijk sluitende cilinders
    Wilt u graag uw cilindersloten vervangen door sloten waarbij u meerdere deuren met een sleutel kunt openen? Gelijk sluitende cilinders kunnen we eenvoudig vervangen omdat we diverse merken en lengtes op voorraad hebben.

  • Cilinders met certificaat
    Hierbij kunt u enkel sleutels bijmaken als u het certificaat toont. Dat geeft een extra veilig gevoel!

  • Elektronische cilinders
    Deze cilinders worden vooral veel zakelijk gebruikt, bijvoorbeeld op kantoor. Wanneer u uw cilinderslot laat vervangen, kunt u ook overstappen van ‘traditioneel’ naar elektronisch. De cilinders of beslagen zijn programmeerbaar en her programmeerbaar. Hiermee kunt u bepaalde sleutels op non-actief stellen. Bijvoorbeeld na een vertrek of bij het kwijtraken van een sleutel.

Cilindersloten vervangen door Streefkerk sluitwerk

Laat uw cilindersloten vervangen door Streefkerk Sluitwerk uit Streefkerk en ontvang excellent maatwerk. We zijn in het bezit van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit keurmerk garandeert een inbraakveilige woning en erkende slotenmaker. Sommige verzekeringen geven zelfs korting wanneer uw sloten zijn gemonteerd door een PVKW-expert. Ook schrikt het inbrekers af wanneer ze dit keurmerk op uw woning zien. Naast het vervangen van cilindersloten bieden we andere oplossingen aan op het gebied van sluitsystemen. Bekijk hier een compleet overzicht.

Streefkerk sluitwerk is actief in de regio’s: Gorinchem, Lexmond, Nieuwegein, Utrecht, Gouda en Dordrecht. Voor grotere opdrachten werken we ook buiten deze regio. Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een prijsopgaaf aan.