20 jaar ervaring | Politiekeurmerk Veilig Wonen | Deskundig advies

Sluitplan

U bent ondernemer en hebt een groot bedrijfspand. Dan kan het voorkomen dat u niet wilt dat al uw medewerkers met hun sleutel toegang hebben tot het hele pand. Vaak is dat enkel de hoofddeur en de deur van hun eigen kantoor. Als u sleutels wilt die slechts enkele deuren kunnen openen, hebt u een sluitplan nodig. Slotenmaker Streefkerk sluitwerk is in het bezit van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en denkt graag met u mee.

Sluitplan en elektronische cilinders

Een sluitplan wordt veel gebruikt in kantoren en zakelijke omgevingen. Maar ook in een flatgebouw of tehuis is een sluitplan erg handig. Met een sluitplan voorkomt u dat werknemers of bewoners ongewenst ruimtes betreden. Slotenmaker Streefkerk sluitwerk biedt diverse sluitsystemen aan, waaronder een mechanisch sluitplan en elektronische cilinders. Elektronische cilinders of beslagen zijn (her)programmeerbaar met een schaduwkaart of software op de computer. Hiermee kunt u eenvoudig sleutels ‘toevoegen’ en uit het systeem halen.

Mechanisch sluitplan

Met een mechanisch sluitplan bepaalt u zelf de toegangsrechten tot verschillende deuren. U hebt altijd een of meerdere hoofdsleutels waarmee u alle deuren kunt openen. Slotenmaker Streefkerk sluitwerk denkt met u mee en ontwerpt graag een sluitplan voor uw organisatie. Uiteraard voeren we het sluitplan ook voor u uit. We zijn in het bezit van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waardoor u verzekerd bent van een betrouwbare slotenmaker.

Streefkerk sluitwerk

We werken vooral in de regio Lexmond, waaronder Leerdam, Gorinchem, Geldermalsen, Culemborg, Nieuwegein, Vianen, Woerden, Gouda, Rotterdam en Dordrecht. Voor grotere opdrachten werken we ook buiten deze regio. Naast het maken en uitvoeren van een sluitplan, bieden we als slotenmaker diverse andere diensten. U kunt hierbij denken aan mechanische beveiliging, noodopeningen, inbraakschadeherstel, sleutelplandeuren afhangen en alarm- en camerasystemen. Wanneer u slotenmaker Streefkerk sluitwerk inschakelt, kunt u geheel uw woning inbraakwerend maken. We denken graag met u mee! Neem contact met ons op om vrijblijvend een prijs op te vragen of om direct een afspraak te maken.