20 jaar ervaring | Politiekeurmerk Veilig Wonen | Deskundig advies

Slotenmaker Utrecht

Bent u op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in de regio Utrecht? Streefkerk sluitwerk uit Lexmond staat voor u klaar, vanuit ons kantoor is het slechts twintig minuten rijden naar hartje Utrecht. We zijn in het bezit van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, dat u garantie geeft voor een betrouwbare slotenmaker. Hiernaast ontvangt u hiermee bij veel verzekeraars ook nog eens korting op uw inboedelverzekering. Vooraf vertellen wij onze voorrijkosten en ons uurtarief. Zo komt u niet voor onverwachte verassingen te staan.

Als slotenmaker uit de regio Utrecht bieden we u de volgende diensten aan: mechanische beveiliging, noodopeningen, sluitsystemen, inbraakschadeherstel, deuren afhangen en alarm- en camerasystemen. Het complete pakket om uw woning zo veilig en inbraakwerend mogelijk te maken.

Mechanische beveiliging

Met mechanische beveiliging creëert u een inbraakveilige woning. Hiervoor bieden wij als slotenmaker uit de regio Utrecht diverse oplossingen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een meerpuntssluiting die met de grootste deskundigheid in uw deur gefreesd wordt.

Noodopeningen

Staat u voor de deur van uw woning, maar zonder sleutels en kunt u er niet meer in? Dan kun u ons als slotenmaker in de regio Utrecht bellen tijdens kantoortijden. We zorgen ervoor dat uw sloten vakkundig geopend worden, vaak zonder beschadigingen. Bel voor noodopeningen: 0347 322 955.

Sluitsystemen

Sluitsystemen worden vaak gebruikt bij kantoorpanden en woningen. Ons assortiment bestaat onder andere uit gelijk sluitende cilinders, cilinders met certificaat en elektronische cilinders. Laatstgenoemde zijn vooral heel geschikt voor kantoorpanden, waarbij u bijvoorbeeld een sleutel van een vertrokken medewerker uit het systeem kunt halen.

Inbraakschadeherstel, deuren afhangen en alarm- en camerasystemen

Heeft u te maken gehad met een inbraak en zijn uw sloten vernield? Streefkerk sluitwerk uit de regio Utrecht staat voor u klaar. Snel en vakkundig repareren we uw huidige sloten of plaatsen we nieuwe sloten. Hiernaast kunt u bij slotenmaker Streefkerk sluitwerk uit de regio Utrecht uw deuren af laten hangen. In samenwerking met onze partner kunnen wij ook alarm- en camerasystemen bij u ophangen. We doen er alles aan om uw woning volledig te beveiligen.

Streefkerk sluitwerk helpt u graag bij uw hang- en sluitwerk in Utrecht en omgeving. Vraag gerust om advies aan slotenmaker Streefkerk sluitwerk uit de regio Utrecht. Wij zijn ook actief in de regio’s Rotterdam en Gorinchem. Ook kunt u direct een prijsopgaaf aanvragen. Vul hiervoor ons contactformulier in of bel naar: 0347 322 955.