20 jaar ervaring | Politiekeurmerk Veilig Wonen | Deskundig advies

Hang- en sluitwerk Utrecht

Hang- en sluitwerk Utrecht, Streefkerk sluitwerk

Hang- en sluitwerk is een overkoepelende term. Het is een verzamelnaam voor alle producten die gebruikt worden om deuren en ramen te beveiligen. Onder hangwerk vallen bijvoorbeeld scharnieren en gehengen en onder sluitwerk juist sloten en grendels. Sommige mensen vinden dat spijkers en schoeven ook bij het hang- en sluitwerk horen, maar daar kunnen we over discussiëren. Eigenlijk zijn al het hang- en sluitwerk de mechanische sluit-onderdelen in uw woning. Dit is bijvoorbeeld bij uw buitendeuren en ramen het geval. Streefkerk sluitwerk helpt u graag bij uw hang- en sluitwerk in gemeente Utrecht en omgeving.

Achterdeur en ramen

Veel mensen denken bij kwalitatieve hang- en sluitwerk dat het vooral bij de voordeur hoort, maar dat is niet helemaal waar. De meeste inbraken gebeuren via de achterdeur of het raam, dus zorg dat uw beveiliging daar ook in orde is. Deze ramen staan vaak al op een kier en bevinden zich op de begaande grond. Het liefst woont iedereen veilig, maar de realiteit is helaas anders. Jaarlijks wordt er zo’n 100.000 keer ingebroken, dus denk goed na over de algehele beveiliging van de voordeur, achterdeur en ramen.

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Wilt u een vertrouwd adres voor goedgekeurde sloten? Voor al uw hang- en sluitwerk bent u aan het juiste adres bij Streefkerk sluitwerk uit regio Vianen en Utrecht. Al sinds 2002 beschikken we over het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit is een kwaliteitskeurmerk voor woningen die tegen inbraak zijn beveiligd. Dit keurmerk verzekert u niet alleen van een inbraakveilige woning, maar schrikt ook inbrekers af. Een bijkomend positief voordeel is dat u bij uw verzekeraar vaak korting krijgt op uw inboedelverzekering.

Aanbod Streefkerk sluitwerk

Streefkerk sluitwerk is specialist in hang- en sluitwerk in regio Utrecht. Wij helpen u graag aan mechanische beveiligingnoodopeningensluitsystemeninbraakschadehersteldeuren afhangen en in samenwerking met onze partner kunnen we ook alarm- en camerasystemen leveren.

Locaties

Streefkerk sluitwerk staat voor u klaar! Wij informeren u vooraf over onze voorrijkosten en ons uurloon, zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Slotenmaker Streefkerk sluitwerk biedt hang- en sluitwerk voor particulieren, bedrijven én woningcorporaties actief in Utrecht. Naast Utrecht bieden wij ook hang- en sluitwerk aan in onder andere de volgende regio’s: CulemborgMeerkerk, Nieuwegein, Rotterdam, Houten, Woerden, Lexmond, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Leerdam, Geldermalsen en Vianen. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op om vrijblijvend een prijs of advies op te vragen. We horen graag van u!