20 jaar ervaring | Politiekeurmerk Veilig Wonen | Deskundig advies

Slotenmaker Culemborg

Slotenmaker nodig in Culemborg? Streefkerk sluitwerk staat voor u klaar! Ligt de sleutel aan de andere kant van de deur of ligt hij in twee stukken in uw tas? Neem dan contact met ons op, bel ons op (0347) 322 955. Als u belt laten wij u ons uurtarief en voorrijkosten weten, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Politiekeurwerk Veilig Wonen

Over slotenmakers gaat soms een negatief verhaal rond. Hoe weet u nou zeker dat wij te vertrouwen zijn? Streefkerk sluitwerk uit regio Culemborg is herkenbaar aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Wij voldoen aan alle eisen om u te mogen adviseren over betrouwbare sloten en wij mogen nieuwe sloten monteren. Als uw woning aan de veiligheidseisen voldoet, mogen wij dit keurmerk ook aan uw woning geven. Wat heeft u hieraan? Hiermee krijgt u bij bijna iedere verzekeraar korting op uw (inboedel)verzekering. En als dieven dit keurmerk zien, is er een minimale kans dat zij een poging gaan doen tot inbreken.

Aanbod:

Als slotenmaker zijn we actief in Culemborg en bieden we u een compleet aanbod op het gebied van beveiliging van woning en kantoor. Onze diensten:

 • Mechanische beveiliging:
  Wanneer een inbreker een goed slot op een deur ziet, is dat een drempel om in te breken. Bij mechanische beveiliging kunt u bijvoorbeeld denken aan een driepuntssluiting: met één draai wordt de deur op drie punten gesloten.
 • Noodopeningen:
  Woont u in (omgeving) Culemborg en bent u uw sleutel kwijt of is deze afgebroken? Slotenmaker Streefkerk sluitwerk komt zo snel mogelijk naar u toe om uw sloten vakkundig te openen. Bel ons direct via: (0347) 322 955.
 • Sluitsystemen:
  Slotenmaker Streefkerk sluitwerk uit de regio Culemborg biedt diverse sluitsystemen aan die vakkundig worden gemonteerd. Zo hebben we o.a. gelijk sluitende cilinders, cilinders met certificaat en elektronische cilinders.
 • Inbraakschadeherstel: 
  Na een inbraak wilt u zich weer zo snel mogelijk veilig voelen in uw woning. Dat begrijpen we en daarom herstellen we uw sloten na een inbraak vakkundig.
 • Deuren afhangen:
  Moet er een stukje van uw bestelde deur af of wilt u glas in uw deur laten plaatsen? Vraag gerust een prijsopgaaf op bij Streefkerk sluitwerk uit de regio Culemborg.
 • Alarm- en camerasystemen:
  In samenwerking met een VEB-erkend elektronisch bedrijf kunnen we alarm- en camerasystemen met de nieuwste technieken in en rondom uw woning plaatsen.

Locaties Streefkerk sluitwerk

Bent u op zoek naar een slotenmaker in Culemborg die in het bezit is van het Politiekeurmerk Veilig Wonen? Streefkerk sluitwerk staat voor u klaar! Wij informeren u vooraf over onze voorrijkosten en ons uurloon, zodat u niet voor ‘onverwachte verassingen’ komt te staan. Slotenmaker Streefkerk sluitwerk is voor particulieren, bedrijven én woningcorporaties actief in Culemborg. Naast Culemborg zijn wij ook actief in onder andere de volgende regio’s: MeerkerkNieuwegeinRotterdamHoutenWoerdenLexmondDordrechtGorinchemGouda, LeerdamUtrecht, Geldermalsen en Vianen. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op om vrijblijvend een prijs of advies op te vragen. We horen graag van u!