20 jaar ervaring | Politiekeurmerk Veilig Wonen | Deskundig advies

Slotenmaker Lexmond

Een betrouwbare slotenmaker gevestigd in Lexmond: Streefkerk sluitwerk. We zijn in het bezit van het Politiekeurmerk Veilig Wonen wat u garantie geeft op kwalitatieve (montage van uw) sloten. Wilt u uw sloten vervangen of bent u op zoek naar een slotenmaker uit Lexmond voor een noodopening? Tijdens kantooruren staan we voor u klaar!

Slotenmaker Lexmond

Slotenmaker Streefkerk sluitwerk heeft jarenlange ervaring en kan hierdoor een breed assortiment aanbieden op het gebied van sloten en beveiliging. Bij slotenmaker Streefkerk sluitwerk uit Lexmond kunt u onder andere de volgende diensten en producten afnemen:

 1. Mechanische beveiliging
  Een inbraakwerende woning is belangrijk en mechanische beveiliging draagt daaraan bij. Een voorbeeld van mechanische beveiliging is een meerpuntssluiting. Omdat u de deur met één handeling op meerdere punten sluit, trekt uw deur niet krom
 2. Noodopeningen
  Bent u per ongeluk de deur uitgegaan zonder sleutels of is uw sleutel afgebroken? Vervelend! Maar gelukkig kan slotenmaker Streefkerk sluitwerk uit Lexmond deze weer vakkundig en vaak zonder schade voor u openen. We zijn actief in de regio’s: Utrecht, Nieuwegein, Gorinchem, Gouda en Rotterdam. Bel voor noodopeningen naar: (0347) 322955.
 3. Sluitsystemen
  Bent u op zoek naar hoogwaardige sloten voor uw woning of kantoorpand? Wij brengen deze vakkundig aan en kunnen diverse sluitsystemen leveren, waaronder: gelijk sluitende cilinders, cilinders met certificaat en elektronische cilinders.
 4. Inbraakschadeherstel
  We begrijpen dat u zich het liefst zo snel mogelijk weer veilig wilt voelen na een woninginbraak. Of dat uw spullen weer veilig zijn na een bedrijfsinbraak. Slotenmaker Streefkerk sluitwerk uit Lexmond herstelt uw schade zorgvuldig en adviseert graag hoe uw woning of bedrijf nóg beter beveiligd kan worden. Samen zorgen we ervoor dat u zich weer gerust voelt.
 5. Deuren afhangen
  Heeft u een deur gekocht? Dan hangen we deze graag vakkundig voor u af. Moet de deur worden ingekort of wilt u er glas in hebben? Dat regelen we voor u!
 6. Alarm- en camerasystemen
  Als aanvulling op uw hang- en sluitwerk raden we alarm- en camerasystemen aan. Het zorgt er niet alleen voor dat u bewijsmateriaal verzameld van wat er in en rondom uw woning of kantoorpand gebeurt. Het schrikt ook inbrekers af.

Politiekeurmerk Veilig Wonen slotenmaker Lexmond

Bent u op zoek naar een slotenmaker uit Lexmond die in het bezit is van het Politiekeurmerk Veilig Wonen? Streefkerk sluitwerk uit Lexmond staat voor u klaar! Wij informeren u vooraf over onze voorrijkosten en ons uurloon, zodat u niet voor ‘onverwachte verassingen’ komt te staan. Naast Lexmond zijn wij ook actief in onder andere de volgende regio’s: Meerkerk, Nieuwegein, Rotterdam, Houten, Gouda, Woerden, Dordrecht, Gorinchem, Geldermalsen, Leerdam, Utrecht en Vianen. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op om vrijblijvend een prijs of advies op te vragen. We horen graag van u!