20 jaar ervaring | Politiekeurmerk Veilig Wonen | Deskundig advies

Betrouwbare slotenmaker Nieuwegein

Deskundig en gecertificeerd slotenmaker actief in de regio Nieuwegein, dat is Streefkerk sluitwerk! We zijn gespecialiseerd op het gebied van inbraakpreventie, slotenservice en deuren afhangen. In samenwerking met onze partner maken we dit pakket compleet met alarm- en camerasystemen. Streefkerk sluitwerk is in het bezig van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dat geeft u garantie op een betrouwbare slotenmaker. Wel zo’n veilig idee! Vooraf vertellen we onze voorrijkosten en ons uurtarief, zodat u niet voor onverwachte verrassingen staat. Op zoek naar een slotenmaker regio Nieuwegein? Schakel snel Streefkerk sluitwerk in!

Slotenmaker Nieuwegein

Op sloten moet u eigenlijk niet willen bezuinigen. Achter die sloten liggen immers al uw spullen. Daarom werken wij met kwaliteitssloten van hoogwaardige merken. Afhankelijk van uw vraag (van simpel tot meer gecompliceerd) zoeken we een passend sluitsysteem. Voor particuliere sloten hebben we diverse oplossingen. Bijvoorbeeld een meerpuntssluiting, waarbij u met een handeling, de deur op meerdere plekken sluit. Of een sluitsysteem waarbij u met een sleutel meerdere deuren kunt openen.

Slotenmaker zakelijk Nieuwegein

Bent u op zoek naar een slotenmaker in de regio Nieuwegein die u kan helpen met het (verder) beveiligen van uw bedrijfspand? Heeft u al een sleutelplan, of moet deze nog gemaakt worden? Uiteraard kan Streefkerk sluitwerk dat voor u doen. Met meer dan twintig jaar ervaring weten we als geen ander hoe we een juist sleutelplan opstellen. Een sleutelplan kan zeer gecompliceerd zijn. Daarom is het goed om hiervoor een slotenmaker in te schakelen. Streefkerk sluitwerk voert uw sleutelplan uiteraard ook (graag) uit.

Noodopeningen Nieuwegein

Noodopeningen: het liefst wilt u er niet aan denken dat uw sleutel afbreekt of dat u uw sleutel kwijtraakt. Hierdoor kun u uw woning niet meer in. Onwijs vervelend! Maar wanneer u naar  (0347) 322 955 belt, komen we snel naar Nieuwegein. Een gecertificeerd slotenmaker is in dit geval heel belangrijk! U wilt niet dat u achteraf teveel betaalt. Naast dat ons Politiekeurmerk Veilig Wonen u garantie geeft op een betrouwbare slotenmaker, zijn we duidelijk over onze tarieven.

Wij zijn actief in de regio’s Rotterdam, Utrecht en Gorinchem (onder meer in: CulemborgHouten, Leerdam, Lexmond, Meerkerk en Vianen).

Vraag vrijblijvend een prijsopgaaf aan of contact ons direct via de chat, e-mail of telefoon.