20 jaar ervaring | Politiekeurmerk Veilig Wonen | Deskundig advies

Slotenmaker Vianen

Streefkerk sluitwerk is dé slotenmaker en slotenservice in de regio Vianen. Al sinds de oprichting in 2000 houdt Streefkerk sluitwerk zich bezig met inbraakpreventie, waaronder het leveren en monteren van mechanisch hang- en sluitwerk, het certificeren van woningen op politiekeurmerk niveau, slotenservice en het afhangen van deuren voor woningcorporaties, bedrijven en particulieren. Door onze jarenlange ervaring als slotenmaker bieden wij een kwalitatief hoogwaardig product aan, tegen een concurrerende prijs-kwaliteitverhouding. Naast Vianen zijn we als slotenmaker ook actief in onder meer Utrecht, Nieuwegein, Gorinchem, Dordrecht, IJsselstein, Houten, Leerdam, Lexmond, Meerkerk, Rotterdam, Culemborg en Geldermalsen.

Mechanisch hang- en sluitwerk Vianen

Bij mechanisch hang- en sluitwerk kunt u bijvoorbeeld denken aan het maken van een meerpuntssluiting; een slot waarmee een deur op meerdere punten tegelijk kan worden afgesloten. Met speciaal gereedschap frezen we de meerpuntssluiting perfect voor u in uw bestaande deur. Een meerpuntssluiting voorkomt ook het kromtrekken van de deur.

Certificeren op politiekeurmerk niveau

Al sinds 2002 beschikken wij bij Streefkerk sluitwerk uit de regio Vianen over het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit is een kwaliteitskeurmerk voor woningen die tegen inbraak beveiligd zijn, wat tegelijkertijd ook inbrekers afschrikt.

Slotenservice door slotenmaker 

Naast de meer geavanceerde onderdelen en systemen en het certificeren biedt slotenmaker Streefkerk sluitwerk uit de regio Vianen ook een slotenservice aan voor al uw kapotte sleutels en sloten. En dit alles natuurlijk op maat.

Deuren afhangen Vianen

Slotenmaker Streefkerk sluitwerk uit de regio Vianen hangt uw deuren snel en vakkundig af. Moet de deur bijvoorbeeld ingekort worden omdat deze stroef opengaat of –sluit of wilt u glas in uw deur? Geen probleem. Onze professionele apparatuur in combinatie met de kwalitatief hoogwaardige deuren van Weekamp, onze samenwerkingspartner, is het zo opgelost. Ook ontvangt u zes jaar garantie op een buitendeur en zelfs twaalf jaar garantie op een binnendeur.

Wilt u een dienst afnemen bij slotenmaker Streefkerk sluitwerk uit de regio Vianen of heeft u een vraag of opmerking? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen, waarna wij u vrijblijvend een offerte op kunnen sturen of een bijpassend antwoord kunnen geven.