20 jaar ervaring | Politiekeurmerk Veilig Wonen | Deskundig advies

Slotenmaker Gorinchem

U wilt zich veilig voelen in uw woning. Dat begrijpen we maar al te goed. Juiste én kwalitatieve sloten beveiligen uw woning en hierdoor kunt u met een gerust gevoel van huis gaan. Slotenmaker Streefkerk sluitwerk uit de regio Gorinchem brengt deze graag bij u aan. We hebben meer dan twintig jaar ervaring als slotenmaker en zijn in het bezit van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit keurmerk geeft u garantie op een betrouwbare slotenmaker uit de regio Gorinchem. En wist u dat u korting kunt krijgen op uw inboedelverzekering wanneer uw woning het Politiekeurmerk Veilig Wonen heeft? Vooraf vertelt slotenmaker Streefkerk sluitwerk altijd de voorrijkosten en het uurtarief. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan!
Als slotenmaker zijn we actief in Gorinchem en bieden we u een compleet aanbod op het gebied van beveiliging van woning en kantoor. Onze diensten:

 • Mechanische beveiliging:
  Wanneer een inbreker een goed slot op een deur ziet, is dat een drempel om in te breken. Bij mechanische beveiliging kunt u bijvoorbeeld denken aan een driepuntssluiting: met één draai wordt de deur op drie punten gesloten.
 • Noodopeningen:
  Woont u in (omgeving) Gorinchem en bent u uw sleutel kwijt of is deze afgebroken? Slotenmaker Streefkerk sluitwerk komt zo snel mogelijk naar u toe om uw sloten vakkundig te openen. Bel ons direct via: (0347) 322 955.
 • Sluitsystemen:
  Slotenmaker Streefkerk sluitwerk uit de regio Gorinchem biedt diverse sluitsystemen aan die vakkundig worden gemonteerd. Zo hebben we o.a. gelijk sluitende cilinders, cilinders met certificaat en elektronische cilinders.
 • Inbraakschadeherstel: 
  Na een inbraak wilt u zich weer zo snel mogelijk veilig voelen in uw woning. Dat begrijpen we en daarom herstellen we uw sloten na een inbraak vakkundig.
 • Deuren afhangen:
  Moet er een stukje van uw bestelde deur af of wilt u glas in uw deur laten plaatsen? Vraag gerust een prijsopgaaf op bij Streefkerk sluitwerk uit de regio Gorinchem.
 • Alarm- en camerasystemen:
  In samenwerking met een VEB-erkend elektronisch bedrijf kunnen we alarm- en camerasystemen met de nieuwste technieken in en rondom uw woning plaatsen.

Contact slotenmaker Streefkerk sluitwerk Gorinchem

Mogen we uw woning of kantoorpand nog veiliger maken? Vraag gerust vrijblijvend een prijsopgaaf aan bij slotenmaker Streefkerk sluitwerk uit de regio Gorinchem.

 

Als slotenmaker zijn we ook actief in de regio rondom Gorinchem, zoals de plaatsen: Dalem, Vuren, Spijk, Schelluinen, Giessenburg, Hoogblokland en Hoornaar. En verder de regio’s: Utrecht, Leerdam, Geldermalsen, Lexmond, Meerkerk, Nieuwegein, Dordrecht, Rotterdam, Gouda, Houten, Woerden en IJsselstein.