20 jaar ervaring | Politiekeurmerk Veilig Wonen | Deskundig advies

Slotenmaker Leerdam

Onbezorgd op vakantie gaan? Of veilig boodschappen doen, terwijl het huis onbeheerd is? Dat kan dankzij kwalitatieve sloten. Eventueel kunt u de beveiliging aanvullen met alarm- en camerasystemen. Streefkerk sluitwerk is gecertificeerd slotenmaker en monteert graag uw kwaliteitssloten met de grootste deskundigheid. We hebben meer dan twintig jaar ervaring als slotenmaker in de omgeving Leerdam.

Slotenmaker Streefkerk sluitwerk Leerdam

Om betrouwbare slotenmakers zichtbaar te maken is er het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Slotenmaker Streefkerk sluitwerk uit regio Leerdam is ook in het bezit van dit keurmerk. Wanneer wij uw sloten monteren en uw woning voldoet aan de eisen van dit keurmerk, krijgt u bij de meeste verzekeraars ook nog eens korting op uw inboedelverzekering. Dat is mooi meegenomen! We zijn vooraf duidelijk over ons uurtarief en de voorrijkosten. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Aanbod slotenmaker Leerdam

We bieden diverse sloten aan om uw woning te beveiliging. Bijvoorbeeld een meerpuntssluiting waarmee u de deur op drie punten sluit. Of sloten waarbij u met een sleutel meerdere deuren kunt sluiten. Naast mechanische beveiliging en sluitsystemen bieden we nog diverse andere diensten.

  • Noodopeningen Leerdam: bent u uw sleutel vergeten of is uw sleutel afgebroken en kunt u uw woning niet meer in? We kunnen dan vakkundig en vaak zonder al te veel schade uw deur openen.
  • Deuren afhangen: ook hangt slotenmaker Streefkerk sluitwerk uit regio Leerdam uw deur af. Heeft u bijvoorbeeld een deur die net iets te lang is, of een deur waar glas in geplaatst moet worden? We maken uw deur op maat en naar wens!
  • Inbraakschadeherstel: een inbraak is al vervelend genoeg. De schade die dan ontstaat, herstellen we graag vakkundig en snel.
  • Alarm- en camerasystemen: in samenwerking met onze partner kunnen we ook alarm- en camerasystemen leveren. Een extra veilig idee.

Wij zijn actief in de regio’s Rotterdam, Utrecht en Gorinchem (onder meer in: Dordrecht, Gouda, HoutenLexmond, Meerkerk, Nieuwegein, Vianen en Woerden).

Prijs slotenmaker regio Leerdam

Wilt u vrijblijvend een prijsopgaaf ontvangen of direct een aanvraag indienen? Dat kunt u doen via onze website, chat of per telefoon. We spreken u graag!