20 jaar ervaring | Politiekeurmerk Veilig Wonen | Deskundig advies

Slotenmaker Gouda

Heeft u direct een betrouwbare slotenmaker Gouda nodig? Bel dan nu: 0347-322955.

Zijn wij betrouwbaar? Politiekeurmerk Veilig Wonen slotenmaker Gouda

Over slotenmakers gaan verschillende enge verhalen rond, waardoor gespecialiseerde vakmannen niet betrouwbaar lijken. Gelukkig beschikken wij al bijna twintig jaar over het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waardoor u verzekert bent van een betrouwbare slotenmaker in Gouda. Door het Politiekeurmerk Veilig Wonen voldoen wij aan alle kwaliteitseisen om te monteren. Als wij bij u langskomen, krijgt u het keurmerk ook. Dit keurmerk laat zien dat u in een inbraakveilige woning woont. En (potentiële) dieven schrikken ervan als ze het zien, altijd een pluspunt.

Voorwaarden en gevolgen

Wij vallen niet zomaar met de deur in huis. We moeten er zeker van zijn dat u op dit adres woont, daarom is het belangrijk dat u een geldig adres- en legitimatiebewijs kan laten zien. Met veel kennis van diverse sloten en cilinders kunnen wij uw deur gemakkelijk en vakkundig openen. Meestal zonder schade! Als er een slot of cilinder ook vervangen moet worden, doen we dit direct. Zo kan u met een veilig gevoel weer naar binnen gaan.

Andere beveiligingsdiensten van Streefkerk sluitwerk, slotenmaker Gouda

Mechanische beveiliging
Een inbraakwerende woning is belangrijk en mechanische beveiliging draagt daaraan bij. Een voorbeeld van mechanische beveiliging is een meerpuntssluiting. Omdat u de deur met één handeling op meerdere punten sluit, trekt uw deur niet krom

Sluitsystemen
Bent u op zoek naar hoogwaardige sloten voor uw woning of kantoorpand? Wij brengen deze vakkundig aan en kunnen diverse sluitsystemen leveren, waaronder: gelijk sluitende cilinders, cilinders met certificaat en elektronische cilinders.

Inbraakschadeherstel
We begrijpen dat u zich het liefst zo snel mogelijk weer veilig wilt voelen na een woninginbraak. Of dat uw spullen weer veilig zijn na een bedrijfsinbraak. Slotenmaker Streefkerk sluitwerk uit de regio Gouda herstelt uw schade zorgvuldig en adviseert graag hoe uw woning of bedrijf nóg beter beveiligd kan worden. Samen zorgen we ervoor dat u zich weer gerust voelt.

Deuren afhangen
Heeft u een deur gekocht? Dan hangen we deze graag vakkundig voor u af. Moet de deur worden ingekort of wilt u er glas in hebben? Dat regelen we voor u!

Alarm- en camerasystemen
Als aanvulling op uw hang- en sluitwerk raden we alarm- en camerasystemen aan. Het zorgt er niet alleen voor dat u bewijsmateriaal verzameld van wat er in en rondom uw woning of kantoorpand gebeurt. Het schrikt ook inbrekers af.

Locaties Streefkerk sluitwerk

Bent u op zoek naar een slotenmaker in Gouda die in het bezit is van het Politiekeurmerk Veilig Wonen? Streefkerk sluitwerk staat voor u klaar! Wij informeren u vooraf over onze voorrijkosten en ons uurloon, zodat u niet voor ‘onverwachte verassingen’ komt te staan. Naast Gouda zijn wij ook actief in onder andere de volgende regio’s: MeerkerkNieuwegeinRotterdamHouten, Woerden, LexmondDordrechtGorinchem, Geldermalsen, Leerdam, Utrecht en Vianen. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op om vrijblijvend een prijs of advies op te vragen. We horen graag van u!