20 jaar ervaring | Politiekeurmerk Veilig Wonen | Deskundig advies

Slotenmaker Geldermalsen

Streefkerk sluitwerk Geldermalsen

Streefkerk sluitwerk uit regio Geldermalsen staat voor spoedklussen voor u klaar! Bent u bijvoorbeeld uw sleutel vergeten of is uw sleutel afgebroken? Neem dan contact met ons op op (0347) 322 955. Vooraf zijn wij duidelijk over ons uurtarief en de voorrijkosten. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan!

Politiekeurwerk Veilig Wonen

U wilt nieuwe sloten aan laten brengen, alarm- en camerasystemen bij uw woning plaatsen óf uw deur met spoed laten openen. Hiervoor schakelt u graag een betrouwbare slotenmaker uit de regio Geldermalsen in. Streefkerk sluitwerk uit de regio Geldermalsen staat graag voor u klaar! Slotenmaker Streefkerk sluitwerk beschikt over het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Als uw woning aan de veiligheidseisen voldoet, kunnen we dat keurmerk aan uw woning geven. Hiermee krijgt u bij vrijwel iedere verzekeraar korting op uw (inboedel)verzekering. Daarnaast zien dieven dit keurmerk en zullen hun avontuur staken, aangezien ze weten dat het een goed beveiligd huis is. Het kost hen dan te veel tijd om binnen te komen.

Aanbod slotenmaker Geldermalsen

Slotenmaker Streefkerk sluitwerk uit regio Geldermalsen biedt verschillende diensten aan op het gebied van veiligheid en inbraakpreventie: mechanische beveiliging, noodopeningen, sluitsystemen, inbraakschadeherstel, deuren afhangen en in samenwerking met onze partner kunnen we ook alarm- en camerasystemen leveren. We werken enkel met hoogwaardige merken, zodat uw sloten jarenlang meegaan. Enkele merken uit ons assortiment: Lips, HMB, Winkhaus, Secu, Exa en Astra. Wenst u een specifiek merk? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Locaties Streefkerk sluitwerk

Bent u op zoek naar een slotenmaker in Geldermalsen die in het bezit is van het Politiekeurmerk Veilig Wonen? Streefkerk sluitwerk staat voor u klaar! Wij informeren u vooraf over onze voorrijkosten en ons uurloon, zodat u niet voor ‘onverwachte verassingen’ komt te staan. Slotenmaker Streefkerk sluitwerk is voor particulieren, bedrijven én woningcorporaties actief in Geldermalsen. Naast Geldermalsen zijn wij ook actief in onder andere de volgende regio’s: Meerkerk, Nieuwegein, Rotterdam, Houten, Woerden, Lexmond, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Leerdam, Utrecht en Vianen. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op om vrijblijvend een prijs of advies op te vragen. We horen graag van u!