20 jaar ervaring | Politiekeurmerk Veilig Wonen | Deskundig advies

Wanneer u op zoek bent naar een slotenmaker, bent u het wellicht al tegengekomen: het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Maar wat is dat keurmerk nu precies en wat heeft u eraan om een slotenmaker in te schakelen die in bezit is van dat keurmerk?

Politiekeurmerk Veiling Wonen

Veilig wonen en zo weinig mogelijk risico lopen op een inbraak willen we allemaal. Daarom hebben we allemaal sloten op de deuren en beschikken sommige huizen zelfs over alarm- en camerasystemen. Maar de kwaliteit van de sloten en de wijze waarop deze zijn gemonteerd, daar is nog weleens verschil in. Wanneer u kiest voor een PKVW-expert verzekert u uzelf van goed hang- en sluitwerk en een gecertificeerde slotenmaker. Een slotenmaker krijgt het Politiekeurmerk Veilig Wonen niet zomaar. Er moet aan veel (kwaliteits)eisen worden voldaan. Ook hanteert een PKVW-slotenmaker realistische prijzen. Streefkerk sluitwerk is in het bezit van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en is graag uw betrouwbare slotenmaker in de regio’s: Lexmond, Leerdam, Vianen, Geldermalsen, Nieuwegein, Utrecht, Woerden, Gouda, Houten, Rotterdam, Dordrecht en Gorinchem.

Korting op uw verzekering

Schakelt u een PKVW-slotenmaker in? Dan zorgt u er niet alleen voor dat u juiste sloten in uw deuren hebt. Bij sommige verzekeraars krijgt u ook korting op uw verzekering. Vraag bij uw verzekeraar na of dat ook voor u geldt. Hiernaast schrikt het keurmerk op uw woning inbrekers af.

Ook het PKVW keurmerk?

Wilt u ook het PKVW-keurmerk op uw woning? Slotenmaker Streefkerk Sluitwerk vervangt of monteert graag nieuwe sloten in uw deuren. Dankzij onze jarenlange ervaring voorzien we u van het beste advies. Ook bieden we andere services om uw woning verder te beveiligen, zoals alarm- en camerasystemen. Vooraf bespreken we altijd onze voorrijkosten en ons uurtarief, zodat deze duidelijk zijn. Vraag gerust vrijblijvend een offerte op of vraag meer informatie aan.