20 jaar ervaring | Politiekeurmerk Veilig Wonen | Deskundig advies

Slotenmaker IJsselstein

Deskundig en gecertificeerd slotenmaker actief in de regio IJsselstein, dat is Streefkerk sluitwerk! We zijn gespecialiseerd op het gebied van inbraakpreventie, slotenservice en deuren afhangen. In samenwerking met onze partner maken we dit pakket compleet met alarm- en camerasystemen. Streefkerk sluitwerk is in het bezit van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dat geeft u garantie op een betrouwbare slotenmaker. Wel zo’n veilig idee!

Aanbod

Als slotenmaker zijn we actief in IJsselstein en bieden we u een compleet aanbod op het gebied van beveiliging van woning en kantoor. Onze diensten:

 • Mechanische beveiliging:
  Wanneer een inbreker een goed slot op een deur ziet, is dat een drempel om in te breken. Bij mechanische beveiliging kunt u bijvoorbeeld denken aan een driepuntssluiting: met één draai wordt de deur op drie punten gesloten.
 • Noodopeningen:
  Woont u in (omgeving) IJsselstein en ligt uw sleutel aan de andere kant van de deur of ligt deze in twee stukken in uw tas? Slotenmaker Streefkerk sluitwerk komt zo snel mogelijk naar u toe om uw sloten vakkundig en zo schadevrij mogelijk te openen. Bel ons direct via: (0347) 322 955.
 • Sluitsystemen:
  Slotenmaker Streefkerk sluitwerk uit de regio IJsselstein biedt diverse sluitsystemen aan die vakkundig worden gemonteerd. Zo hebben we o.a. gelijk sluitende cilinders, cilinders met certificaat en elektronische cilinders.
 • Inbraakschadeherstel: 
  Na een inbraak wilt u zich weer zo snel mogelijk veilig voelen in uw woning. Dat begrijpen we en daarom herstellen we uw sloten na een inbraak vakkundig.
 • Deuren afhangen:
  Moet er een stukje van uw bestelde deur af of wilt u glas in uw deur laten plaatsen? Vraag gerust een prijsopgaaf op bij Streefkerk sluitwerk uit de regio IJsselstein.
 • Alarm- en camerasystemen:
  In samenwerking met een VEB-erkend elektronisch bedrijf kunnen we alarm- en camerasystemen met de nieuwste technieken in en rondom uw woning plaatsen.

Locaties

Bent u op zoek naar een slotenmaker in IJsselstein die in het bezit is van het Politiekeurmerk Veilig Wonen? Streefkerk sluitwerk staat voor u klaar! Wij informeren u vooraf over onze voorrijkosten en ons uurloon, zodat u niet voor ‘onverwachte verassingen’ komt te staan. Slotenmaker Streefkerk sluitwerk is voor particulieren, bedrijven én woningcorporaties actief in IJsselstein. Naast IJsselstein zijn wij ook actief in onder andere de volgende regio’s: MeerkerkNieuwegeinRotterdamHoutenWoerdenLexmondDordrechtGorinchemGouda, Leerdam, Utrecht, Geldermalsen en Vianen.

Contact slotenmaker Streefkerk sluitwerk IJsselstein

Mogen we uw woning of kantoorpand nog veiliger maken? Vraag gerust vrijblijvend een prijsopgaaf aan bij slotenmaker Streefkerk sluitwerk uit regio IJsselstein. Neem gerust contact op om advies te vragen. We horen graag van u! Vooraf vertellen wij onze voorrijkosten en ons uurtarief, zodat u niet voor onverwachte verrassingen staat.